Despre mine - Psiholog Camelia Mladin - Psiholog Bucuresti

Despre mine

Sunt Camelia Mladin, psiholog clinician si psihoterapeut cu drept de libera practica, in Bucuresti.

Am absolvit Facultatea de Psihologie si Masterul in Psihologie Clinica in cadrul Universitatii Bucuresti. Am urmat formarea ca psihoterapeut in Analiza Tranzactionala in cadrul Yorkshire Training Centre si Programul pentru parinti “Circle of Security” ce abordeaza copilul din perspectiva teoriei atasamentului.

Inainte de a fi psiholog, am lucrat ca educator, cautand mereu sa gaseasc echilibrul interior, echilibrul in relatiile cu copiii, cautand acele momente de “acordare” reciproca atat de necesare dezvoltarii.

Ca psihoterapeut am inteles ca toti dorim sa fim intelesi, auziti, iubiti pentru simplu fapt ca ne-am nascut si suntem “aici” in aceasta experienta umana. Dorim acea certitudine, “ te iubesc pentru ca te iubesc” si nu “ te iubesc pentru ca esti intr-un fel anume”.

Scopul meu in lucru cu clientul este de a gasi impreuna resursele interioare, de a invata “sa fim” in relatie in mod autentic, sincer, dincolo de mastile si conditionarile sociale astfel incat sa putem spune atat eu cat si clientul “ suntem creatorii propriei vieti”.

Mesajul meu catre tine este unul simplu: RESCRIE POVESTEA vietii tale! Inauntrul tau se afla minunile pe care uneori le cauti in afara! Rolul meu este acela de a-ti fi partener de drum, de a te insoti in acest proces, impreuna descoperind raspunsul la problemele tale astfel incat sa fii autorul propriei povesti.


Pregatire

  • Psiholog Clinician in supervizare cu drept de libera practica acordat de COPSI
  • Formare Analiza Tranzactionala – Yorkshire Training Center
  • Master Psihologie Clinica in cadrul Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, Universitatea Bucuresti
  • Absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea Bucuresti
  • Curs de formare continua “Circle of Security” dezvoltat de cercetatorii Kent Hoffman, Bert Powell, Glen Cooper
  • Curs “Lucrator prin arte combinate” in lucrul cu persoane cu deficiente, recunoscut de Ministerul Muncii
  • Participare la “Atelierul de ritmica Dalcroze” dedicat celor care lucreaza cu persoanele cu dizabilitati de tip intelectual

________________________

Cabinet Psihologic Bucuresti

- Camelia Mladin -

_______________

(+40) 741 14 15 61

________